Sarmale de post, cu ierburi aromate

de abetina in Mancaruri de post, 31 Mar 2017 | 4463 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 kg orez
  • 2 kg ceapa
  • 300 gr granule de soia
  • 1 kg ciuperci de padure, hulughite, gata fierte de la congelator din vara
  • 500 gr ardei capia, copti si curatati, de la congelator
  • 500 gr. gogosari, copti, de la congelator
  • 500 gr pasta de tomate
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita salvie
  • 300 ml ulei
  • varza murata si dezacrita
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post, cu ierburi aromate:

Se pune intr-un vas, orezul, ceapa tocata la robot, gogosari, ardei capia, ciupercile date tot prin robot. Se adauga pasta de tomate, soia, sare, ierburi aromate, ulei, se omogenizeaza si se fac sarmale potrivit de mari care se fierb intr-o oala cu capac si apa cat cuprinde, la foc potrivit, pentru circa cateva ore.

Sa aveti pofta dragilor!

TIPS-URI

1

Nota: de aceasta data nu am prajit ceapa, nu am prefiert orezul si nu am umezit granulele de soia si sarmalele au iesit foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post, cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post: salata de cruditati si couscous (2 persoane)