Sarmale de post, cu ierburi aromate

de abetina in Mancaruri de post, 31 Mar 2017 | 4743 vizualizari

 

retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 1 kg orez
  • 2 kg ceapa
  • 300 gr granule de soia
  • 1 kg ciuperci de padure, hulughite, gata fierte de la congelator din vara
  • 500 gr ardei capia, copti si curatati, de la congelator
  • 500 gr. gogosari, copti, de la congelator
  • 500 gr pasta de tomate
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita tarhon
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita salvie
  • 300 ml ulei
  • varza murata si dezacrita
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post, cu ierburi aromate:

Se pune intr-un vas, orezul, ceapa tocata la robot, gogosari, ardei capia, ciupercile date tot prin robot. Se adauga pasta de tomate, soia, sare, ierburi aromate, ulei, se omogenizeaza si se fac sarmale potrivit de mari care se fierb intr-o oala cu capac si apa cat cuprinde, la foc potrivit, pentru circa cateva ore.

Sa aveti pofta dragilor!

TIPS-URI

1

Nota: de aceasta data nu am prajit ceapa, nu am prefiert orezul si nu am umezit granulele de soia si sarmalele au iesit foarte bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post, cu ierburi aromate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]