Sarmale (in multicooker)

de inaa_soare in Porc, 12 Noi 2014 | 25288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o varza
  • 1 kg carne porc si vita
  • 3 cepe
  • sare, piper, marar
  • suc de rosii
  • morcov ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale (in multicooker):

Calim ceapa in putin ulei cu apa, adaugam orezul spalat bine si putin suc de rosii. Dupa ce a inceput sa fiarba, stingem focul. Punem sarea, piperul, mararul si carnea peste amestecul precedent.

Varza poate fi murata sau o fierbeti in apa cu sare (asa cum am facut eu).

Impaturim sarmalele, le asezam frumos in oala Multicooker, adaugam putin suc de rosii, morcovi ras, apa, sare, piper, selectam timpul: 2 ore si programul: Stew.

Verificam din cand in cand sa nu scada sosul de tot, adaugand putina apa la nevoie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale (in multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat