De obicei o gatesc la cuptor sau la gratar dar de data aceasta am pus-o la gatit la foc mic si-ndelungat intr-o cocota.
Foarte bun !
https://www.blogulluicatalina.com/2020/08/scarita-de-porc-ribs-la-cocota-cu-ardei.html
Spalati si taiati carnea in 4 bucati mari.
Spalati legumele, curatati si tocati ceapa.
Curatati si taiati lamele ardeii.
Daca utilizati rosii proaspete , curati-le de coaja si tocati-le marunt.
Intr-o cocota incalziti 2 linguri de ulei si reveniti carnea cu sosul persillade.
Puneti sare, piper si paprika afumata.
Colorati carnea si adaugati ceapa tocata.
Gatiti 5 minute, puneti ardeii , ierburile si reveniti impreuna la foc potrivit timp de 5 minute, amestecand.
Adaugati rosiile, 200 ml de apa si amestecati.
Acoperiti si gatiti la foc potrivit timp de 45 minute -1 ora.
Verificati de apa , intoarceti carnea si amestecati din cand in cand.
La sfarsit puneti sosul soia si patrunjel proaspat. Taiati apoi scarita in portii mici cu un os. Serviti-o cu sosul ei cu o salata verde sau cu orez etc