Scarita de porc/ Ribs la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 19 Mai 2022 | 9171 vizualizari

 

 O noua reteta de ribs ! Au iesit minunate si le-am servit cu varza de Bruxelles la cuptor.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/02/scarita-de-porc-ribs-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 800 g scarita de porc
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de sirop d'artar (al meu era fara zahar)
  • 1 lingura sos concentrat de rosii
  • 1/2 ardel rosu
  • cimbru uscat
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scarita de porc/ Ribs la cuptor:

Curatati legumele, tocati usturoiul. Taiati ceapa si ardeiul in lamele. Amestecati uleiul cu siropul si concentratul de rosii. Puneti carnea intr-un vas pentru cuptor, presarati sare si piper si ungeti-o cu sosul pregatit.   Presarati deasupra cimbru uscat, ceapa, usturoiul si ardeiul taiat. Acoperiti cu o foaie de aluminiu si dati la cuptorul incalzit la 160 °C timp de  50 de minute. Indepartati foaia, ridicati temperatura la 180°C si lasati inca 20-25 minute sa se rumeneasca (intoarceti carnea la jumatate de timp) Serviti cu garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scarita de porc/ Ribs la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mirela0911 1

29.05.2022, 22:26

Rumene si bune!

Rocsi 1

02.06.2022, 20:24

O nebunie de preparat! Prea bine arata!

Gherca Daniela 1

01.07.2022, 13:54

arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

ieri la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc glazurate