Scrob de oua a la Motan

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 9024 vizualizari

 

Este modul cel mai bun pentru mine de a manca ouale. Scrobul avand ouale amestecate asa bine ca la omleta imi place mai mult. Este foarte bun, daca nu sunteti la diete! :)))

 

INGREDIENTE

  • 200g costita afumata
  • 100g carnati de casa
  • 100g branza de burduf
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • piper
  • sare daca este nevoie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrob de oua a la Motan:

Costita se taie fasii potrivite.

Carnatul se taie felii.

Branza de burduf sr sfarama cu o furculita.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se prajesc costita si carnatii intorcand pe toate partile.

Cand sunt bine prajite se scurge surplusul de grasime lasat de costita si carnati, pana ramane cam o limgura.

Se pune pe foc din nou si se sparg ouale direct in tigaie. Eu am avut doua oua cu 2 galbenusuri.

Se presara imediat si branza de burduf si piper. Sare nu a fost nevoie.

Se amesteca usor toate ingredientele pana se prajesc cat doriti.

Mie imi place mai prajita sa faca putina crusta aramie.

Se serveste calda cu salata de sezon.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrob de oua a la Motan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cartofi cu rozmarin