Scrumbie umpluta cu verdeturi

de Bucataras Medi in Peste, 7 Iun 2010 | 9520 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 scrumbii proaspete .
  • zeama de la 1 lamaie .
  • 4 fire de ceapa verde .
  • 4 fire de usturoi verde .
  • 1 legatura marar .
  • 1 legatura patrunjel .
  • ulei de masline .
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie umpluta cu verdeturi:

Se curata, se cresteaza pe burta si apoi se spala bine scrumbiile.

Se face un amestec din ceapa verde,usturoi verde, marar, patrunjel, toate tocate marunt care se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu ulei de masline si zeama de lamaie.Scrumbiile se condimenteaza si ele cu sare si piper si apoi se umplu cu amestecul de mai sus.Se mai opreste putin amestec pentru a presara pe deasupra.

Pe o folie de aluminiu, unsa cu putin ulei de masline se aseaza scrumbia , se stropeste cu zeama de lamaie si apoi se presara cate o lingura de amestec de verdeturi.Asa se procedeaza cu fiecare scrumbie in parte apoi se  inveleste fiecare in folia de aluminiu.Se pune intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si se da la cuptor.Cand sunt aproape gata facute se indeparteaza folia de aluminiu si se mai lasa putin ca sa se rumeneasca.Se servesc cu zeama de lamaie din abundenta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie umpluta cu verdeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Sylvia 1

08.06.2010, 13:02

Lasa ca ne descurcam si cu oasele

Bunica 1

11.06.2010, 08:05

Le-ai postat de 4 zile si eu le-am descoperit tocmai astazi ? Ma rusinez .......! Sunt foarte bune! Repede cu ele la favorite, sa nu le fure altcineva

Bucataras Medi 1

11.06.2010, 08:25

Bunica, pe unde umbli de nu ai venit la masa?.........................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de scrumbie si caras