Sendvis "Buburuza"

de Bunica in Sandvisuri, 19 Oct 2013 | 4104 vizualizari

 

Ruza Buburuza se vrea inscrisa in concurs:))

 

INGREDIENTE

  • o chifla
  • o rosie
  • 2-3 masline negre
  • crema de branza "Ceva fin" de la Delaco .
  • un fir de patrunjel pentru ornat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sendvis "Buburuza":

Chifla se taie in jumatate.

O jumatate se unge cu crema de branza.

Rosia se taie si se formeaza buburuza. 

Maslinele se taie marunt pentru a decora aripile.

Se decoreaza cu frunza de patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sendvis "Buburuza"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]