Sfecla rosie in otet

de Bya Ralu in Conserve, 25 Feb 2014 | 8370 vizualizari

 

Am executat si eu reteta lui Ina :) multu! Inca nu stiu ce gust are ca a mea dupa 3 saptamani nu era gata, cand ma intorc in tara o gust si va spun

 

INGREDIENTE

  • 4 sfecle rosii
  • 200 g zahar
  • hrean
  • 1 l otet
  • 1 l apa
  • 3 linguri de sare
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie in otet:

Sfecla se curata de coaja si se taie cuburi sau fiecare cum doreste.

Se pun in borcane curate, spalate si uscate in cuptor.

Intre sfecla se pun si feliile de hrean, boabele de mustar si piper.

Intr-o cratita se pune otetul, apa, zaharul, sarea si foile de dafin la fiert.

Cand da in clocot se opreste si se toarna zeama in borcane (putin cate putin, iar sub fiecare borcan punem lama unui cutit).

Se pastreaza la loc rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]