Shacshuca

de aziz in Mancaruri de legume, 2 Noi 2010 | 19613 vizualizari

 

atunci cind nu avem nici chef si mai ales timp eu zic ca e perfecta.....voi ce ziceti?!

 

INGREDIENTE

  • o ceapa mare
  • jumatate gogosar sau ardei gras rosu
  • 1-2 catei usturoi
  • 5 rosii
  • 3 linguri pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • 1 ardei iute verde (optional)
  • 1 lingura supa instant
  • 6 oua
 
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shacshuca:

se taie ceapa pestisori la fel si gogosarul;se pune uleiul la incins primul pe lista este gogosarul ,lui ii ia mai mult timp sa se inmoaie ,dupa care adaugam ceapa punem capacul si lasam pina ceapa devine sticloasa.intre timp cojim rosiile de pielita si l-e taiem cubulete punem peste ceapa si gogosar punem capacul dinnou si lasam pina se inmoaie legumele bine.peste pasta de tomate punem apa calda sa obtinem un sos in care adaugam sarea, piperul ,supa instant si turnam cite putin in tigaie peste legume cind totul este fiert bine punem ouale .se pune capacul si se lasa pina se formeaza ochiuri care trebuie sa fie tari nu se amesteca decit foarte usor pentru a nu le sparge.se pune usturoiul taiat feliute si patrunjelul.se poate va mai trebui putina apa calda ,ne orientam la fata locului:).Pofta mare!

TIPS-URI

1

daca nu avem copiii mici putem pune ardei iute verde sau pasta de chili

Daca ti-a placut reteta noastra "Shacshuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu legume