Shaorma

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 7243 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 200 g pesmet
  • 2 buc castraveti murati
  • 1 kg cartofi
  • varza
  • sare,piper
  • ulei 
  • maioneza
  • ketchup dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Aici pe bucataras am gasit o reteta de shaorma cu snitele din piept de pui cu pesmet.

Deci din pieptul de pui,oua,faina,pesmet si ulei am facut snitele.Am batut carnea,am condimentat si am dat bucatile de pui prin faina,oul batut cu putina sare si la sfarsit pesmet.Le-am pus in uleiul incins si le-am prajit.Am curatat cartofii,i-am taiat la fel ca si cartofi prajiti doar putin mai subtiri si i-am pus la prajit.Am taiat varza fideluta,am taiat castravetii rondele subtiri.Am asezat lipia pe farfurie si am pus deasupra cartofi prajiti,snitel de pui taiat fidelute,varza,castraveti iar la sfarsit am pus maioneza si ketchup dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu carne