Shaorma

de CameliaR in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2016 | 12759 vizualizari

 

Cuvintele sunt de prisos.
Shaorma de casa este absolut delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne pui
  • 4 cartofi
  • 2 lipii
  • 4 linguri de smantana
  • 1 jumatate de ceapa rosie
  • 1 catel de usturoi
  • varza
  • 3 castraveti murati
  • 1 rosie
  • sare
  • ketchup
  • condimente pentru carnea de pui
  • putina salata verde
  • putin cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma:

Spalam carnea de pui iar apoi o taiem in fasii lungi. Fasiile de carne nu trebuie sa fie nici prea subtiri, nici prea groase. Punem o lingura de condimente peste carnea de pui. Amestecam. Prajim bucatile de pui. Curam cei patru cartofi. Ii spalam si ii taiem pai. Prajim cartofii. Intre timp tocam varza si punem sare, ulei si otet dupa gust. Curam ceapa si o tocam pestisori. Taiem rosia in feliute si castavetii murati in rondele. Strivim catelul de usturoi cu lama unui cutit, iar apoi il tocam marunt. Amestecam usturoiul cu cele 4 linguri de smantana. Adaugam putin cimbru si putina sare. Amestecam. Scoatem cartofii prajiti pe servetele absorbante. La fel procedam si cu carnea de pui.

Asamblare:

Ungem lipia cu sosul de smantana. Adaugam cartofii prajiti, carne de pui, putin ketchup, salata de varza, ceapa rosie, feliute de rosie, rondele de castraveti murati si putina salata verde. Este absolut delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]