Shaorma de pui cu cartofi

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2015 | 5885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • lipie
  • 2-3 felii de piept de pui
  • 1 ceapa verde
  • 1 rosie mica
  • cartofi prajiti
  • 2 catraveti murati
  • sos ketchup/maioneza

Pentru sosul de usturoi:

  • 2 catei de usturoi
  • ulei
  • 2 lingurite smantana
  • oregano
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Shaorma de pui cu cartofi:

Pieptul de pui se condimenteaza si se pune pe grill la prajit.

Rosia se taie feliute la fel si ceapa verde.

Lipia se pune intr-o tigaie,se lasa cateva minute pe ambele parti.

Se aseaza pieptul de pui taiat fasii,se pun cartofii prajiti,feliile de rosii,ceapa verde,castravetii murati taiati fasii,sosurile de ketchup si maioneza.

Usturoiul se piseaza,se pune putin ulei se amesteca cateva minute cu o lingurita,se pune smantana si oregano si se amesteca bine.

Se pune sosul de usturoi la final peste toate ingredientele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Shaorma de pui cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Anghinare cu cous cous