Sirop de capsuni

de Lau in Sirop / Compot, 6 Iun 2011 | 4350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 300 g zahar
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de capsuni:

se curata si se spala capsunile

se taie bucati si se pun intr-un vas, cu un pahar de apa, se acopera si se lasa la macerat la rece 12 ore(eu am lasat cca 15 ore)

fructele macerate se rastoarna pe un tifon curat si se storc deasupra unui vas, se adauga zaharul si se fierbe la foc moderat. Se lasa sa dea in clocot 10 minute, timp in care se ridica spuma si se spumeaza de cate ori este nevoie.

se lasa sa se racoreasca putin,apoi se toarna in sticle curate

se pastreaza la loc racoros si uscat

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sirop de smochine