Slanina afumata

de Lau in Mezel de casa, 7 Ian 2017 | 11900 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • slanina
  • sare
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina afumata:

Slanina proaspata se sareaza bine pe ambele parti, dupa care se lasa 2 zile intr-o incapere racoroasa.

Dupa cele 2 zile, se taie cu cutitul un pic in mijloc, dupa care se leaga cu sarma cate 2 bucati pe care le vom aseza in afumatoare.

Intr-un bol, amestecam ingredientele si cand este slanina afumata fierbinte, o vom condimenta pe ambele parti.

Cand este rece, nu se condimenteaza bine.

O lasam sa se raceasca la temeperatura camerei, dupa care o dam la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina afumata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lebar