Slanina fiarta in zeama de varza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2011 | 24321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata slanina
  • zeama de varza
  • sare grunjoasa
  • usturoi zdrobit
  • foi de dafin
  • boabe de piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Slanina fiarta in zeama de varza:

Slanina se unge cu pasta de usturoi zdrobit ,se sareaza cu sare grunjoasa din abundenta si se lasa la rece 2-3 zile pana cand slanina isi ia sarea necesara, dupa care se scutura de surplusul de sare si se pune la fiert in zeama de varza la care am adaugat cateva boabe de piper si cateva frunze de dafin.Se tine la fiert pana cand intra furculita usor in ea.Se lasa apoi la rece si se presara cu boia.Se lasa la zvantat si apoi se tine la frigider  sau chiar la congelator.

Cu o ceapa rosie mananci de nu te mai opresti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Slanina fiarta in zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (79)

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 09:56

Ruxy...................

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 09:56

Rocsi.............

Bucataras Medi 1

14.01.2011, 09:57

Sylvia iti trimit o bucata ..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cas din lapte de vaca