Beneficiile fructelor galbene vin de la culoarea imprumutata de la soare, fiind bogate in carotinoizi si bioflavonoizi. Aceste substante le dau pigmentul si functioneaza ca niste antioxidanti. In plus , au un continut ridicat de vitamina C.
 
  Toate acestea contribuie la:
    buna functionare a inimii
    imbunatatirea acuitatii vizuale
    stimularea digestiei
    stimularea imunitatii
    vindecarea ranilor
    mentinerea sanatatii pielii, a oaselor si dintilor
    prevenirea cancerului
Acestea fiind scrise  si stiute am inventat un smoothie racaoros, de vara.
Umezesti bine gura paharului cu lamaie si o incarci cu scortisoara.
Fructele le tai felii si le blendezi maximum 2 minute la viteza maxima. Torni fructele in pahar si adaugi usor laptele de soia.
Decorezi cu semintele si o frunzulita de menta si servesti imediat.
1
laptele de soia aduce un plus de calciu si vitamina D, iar semintele detoxifica organismul.