Smørrebrød cu oua

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2014 | 3078 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine de secara
  • 1 ou fiert tare
  • 2 lingurite maioneza
  • cateva fire de creson
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu oua:

Se ung feliile de paine cu maioneza, apoi se aseaza felii de ou fiert tare pe fiecare dintre cele doua felii de paine si se presara cu fire de creson.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Aurelia 07_07 1

20.10.2014, 21:18

Bunica 1

20.10.2014, 22:03

Ce prezentare frumoasa !

mihaelar63 1

21.10.2014, 01:18

Atat de simplu si elegant . Si sanatos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv sparanghel invelit in jambon si aluat foietaj