Snitel cu cascaval

de Sidy in Porc, 6 Sep 2010 | 7084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cotlet de porc
  • 3-4 oua
  • 100 g faina
  • 150 g cascaval
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel cu cascaval:

Cotletul se taie felii cam de un centimetru grosime, se pun intre doua folii de plastic(punga) si se bat bine pe ambele parti.
Se asezoneaza snitelul si se lasa 30 minute la rece.

Cascavalul se taie felii subtiri de 1/2 cm care se pun pe jumatatea de felie de snitel si cealalta jumatate se pliaza peste cascaval.
Se da snitelul prin faina si prin oul batut apoi se prajesc in uleiul incins, pe ambele parti.

Daca nu sta cascavalul in snitelul pliat, atunci prindem snitelul cu scobitoare.

Dupa ce s-au prajit se scot snitele pe servetele absorbante. Se serveste cu cartofi piure si cu salata de ardei copti. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

06.09.2010, 23:06

si stomacu' meu,trei

Laly 1

06.09.2010, 23:48

Draga Sidy nu puteam lipsi de la o asa bunatate

dentistutza 1

09.09.2010, 16:45

off Sidy faci niste minunatii...toate bunatatile tale ma fac sa salivez...acum chiar as gusta un snitelus dásta frumos de la tine....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Borzaska - reteta de snitel unguresc in crusta delicioasa de cartofi