Snitel din piept de puisor

de alinasava in Pui, 13 Noi 2013 | 3098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 100-150 g faina
  • delikat
  • piper
  • sare
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel din piept de puisor:

Se spala pieptul de pui, se pune la uscat, apoi se taie fasii dupa marimea dorita, se bat doar pe o parte, dupa care se condimenteaza cu sare, piper, delikat putin. Apoi se  bat ce doua oua cu putina sare si usturoi tocat f fin. Se trec snitele prin faina si prin oua, apoi se pun la prajit in ulei incins. Se prajesc la foc mic pana la rumenire. Se pot servi cu piure sau diferite salate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de puisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crocant cu piure si sos dulce acrisor