Snitel in crusta de ierburi

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2011 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc (sau vita),
  • 3 oua,
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • 2 linguri pesmet,
  • 150 g cascaval,
  • faina alba,
  • ceapa verde,
  • marar verde,
  • patrunjel verde,
  • ulei pentru prajit.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel in crusta de ierburi:

Incepem sa feliem carnea si sa o batem cu ciocanul de snitele. Dupa care,condimentam cu sare,piper si boia pe ambele parti si le dam prin faina. Batem ouale,adaugam pesmetul ,cascavalul ras,sare dupa gust si verdeturile spalate si taiate marunt. Dam bucatile de carne prin compozitia de oua,din nou prin faina si le prajim in ulei incins pe ambele parti . Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel in crusta de ierburi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez de pui