Pieptul de curcan se feliaza subtire si se bate putin cu cioccanul de snitele, daca este necesar. In cazul in care optati sa bateti carnea acoperiti-o mai intai cu o folie alimentara.
Separat se bat bine cele 2 oua cu sare, piper si busoioc uscat, dupa gust. Se adauga faina si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena, ca o smantana mai subtire. In cazul in care compozitia iese prea groasa se subtiaza cu putin lapte.
Fulgii de porumb se maruntesc. Se pun intr-o punga mai groasa si se bat putin cu sucitorul sau se dau cateva pulsuri la robotul de bucatarie.
Fiecare bucata de carne se trece prin amestecul de ou cu faina, apoi prin fulgii de porumb.
Adaugam ulei in oala interioara a aparatului. Apasati butonul MENU si selectati programul FRY. Prajum bucatile de carne, cate 3-4 minute pe fiecare parte.
Snitelele se servesc calde alaturi de cartofi cu rozmarin si parmezan.