Snitele cu cartofi si sos de ceapa

de patrick_2010 in Pui, 7 Ian 2013 | 6151 vizualizari

 

rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • carne pui sau porc pt snitele
  • cartofi (in functie de portii)
  • ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • otet
  • pesmet
  • faina
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele cu cartofi si sos de ceapa:

Snitel: carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare si piper si se "bate". Se dau prin faina, apoi prin ou si pesmet.

Cartofii se pun la fiert in coaja. Dupa ce s-au fiert se curata, se taie cuburi, se sareaza si peste se adauga putin ulei in care au fost prajite snitelele pentru un gust mai bun.

Sos de ceapa: se toaca 2 cepe de marime medie, se calesc in 2 linguri de ulei. Cand ceapa e calita se aduga 1 lingura de faina alba, se amesteca bine, apoi peste se toarna 200 ml apa. Se amesteca sa nu se formeze gogoloase, se lasa putin la fiert, se adauga sare dupa gust, 1 ligurita zahar. Dupa ce sosul are o consisteta nici moale nici prea tare se adauga o lingura de otet sau zeama de lamaie, se mai lasa putin la fiert cca 2 minute si e gata de servire.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele cu cartofi si sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

ieri la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in crusta de pesmet si susan