Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute

de mihaelar63 in Porc, 1 Apr 2020 | 5947 vizualizari

 

 Imi place schimbarea si asezonarea diferita la preparate. De aceasta data am facut snitele din cotlet de porc marinate cu mustar si ardei iute.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii frumoase cotlet de porc
  • 2 linguri mustar
  • 2 lingurite pasta de ardei iute-productie proprie
  • 2 oua
  • 2 linguri varf cu faina alba
  • 6 linguri lapte
  • 1/2 praf copt
  • piper negru macinat
  • sare
  • ulei pentru prajit
  • salata verde, rosii pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute:

  1. Feliile de cotlet se bat cu batatorul de snitele pentru  a obtine  felii subtiri .
  2. Se ung feliile de carne pe ambele parti cu mustar si ardei iuti tocati .
  3. Tot pe ambele parti, carnea se sareaza si se pipareaza .
  4. Lasati carnea sa se odihneasca la rece minimum 30 minute .
  5. Puteti pregati astfel carnea chiar si cu o zi inainte cu conditia sa o pastrati la rece .
  6. Se bat ouale cu lapte , sare si apoi se incorporeaza  2 linguri  de faina alba si praful de copt .
  7. Recent am descoperit trucul cu praf de copt .Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura .
  8. Bucatile de cotlet marinate  se trec prin faina alba ,amestecul cu ou si se prajesc in ulei incins .
  9. Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .
  10. Snitelele se pot servi calde  alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .

                     Pofta Buna !!!!

TIPS-URI

1

Recent am descoperit trucul cu praf de copt. Se aduga putin praf de copt in compozitia cu oua, lapte si faina in care se scalda snitelele inainte de prajire. Imi plac nemaipomenit snitelele moi si pufoase care se topesc in gura.

2

Scoteti snitelele pe servetel de hartie care va absorbi surplusul de ulei .

3

Snitelele se pot servi calde alaturi de garnitura preferata sau doar cu legume crude . Sunt gustoase chiar si dupa ce s-au racit .

4

Mi-au fost pe plac dupa ce s-au racit putin . Calde parca se simtea prea puternic gust de acrisor , dat de mustar .

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc, marinate cu mustar si ardei iute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele in sos de ciuperci