Snitele de pui cu parmezan.

de lilik in Pui, 30 Aug 2012 | 4823 vizualizari

 

o reteta simpla,dar f gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • faina
  • cateva fire de patrunjel verde
  • pesmet
  • parmezan ras
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu parmezan.:

Taiem pieptul de pui felii si daca sunt prea groase le batem putin.

Amestecam faina cu putina sare,batem ouale cu sare si piper,pregatim pesmetul cu patrunjel tocat,sare,piper si parmezan ras.(de exemplu la 5 linguri de pesmet punem 2 linguri de parmezan ras)

Trecem feliile de piept prin faina,apoi prin ou si la sfarsit le trecem bine prin amestecul de pesmet si parmezan astfel incat sa fie bine acoperite,dupa care le punem la prajit in ulei incins.

Le rumenim frumos pe mbele parti,apoi le scoatem pe prosop de hartie sa lase uleiul in exces.

Le servim calde alaturi de garnitura dorita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu parmezan." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (22)

RuxyRux 1

30.08.2012, 22:27

Grozav tare arata Lilik! Te imbratisez gospodinuta draga!

lilik 1

30.08.2012, 22:32

Saru'mana Ruxy esti o dulce ca intotdeauna

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut si rumenit