Azi am facut pulpe de pui cu mujdei de usturoi si pentru ca a mai ramas mujdei, m-am gandit sa tavalesc putin snitelele prin el.
Pe langa faptul ca au fost gustoase, parca au fost si mai fragede.
Spalam pieptul de pui, il feliem subtire si batem feliile cu ciocanul de snitele pe ambele parti.
Presaram sare peste ele si le lasam la odihnit pana pregatim restul ingredientelor.
Curatam usturoiul si il pisam bine cu putina sare, apoi adaugam piper, oregano si putin ulei si frecam bine ca pentru mujdei.
Decojim rosia, si o trecem prin robot, apoi o adaugam peste usturoi.
Batem ouale cu putina sare, adaugam laptele si 3/4 din cantitatea de faina. Restul de faina o presaram pe un platou.
Trecem feliile de snitel prin mujdeiul de usturoi, apoi prin faina de pe platou si in final prin compozitia de ou.
Punem intr-o tigaie antiaderenta ulei la incins si prajim snitelele pe ambele parti pana se rumenesc frumos.
1
Daca mai ramane mujdei de usturoi, putem stropi snitelele cu el inainte de servire.