Snitele de vacuta cu smantana si mustar

de mihaelar63 in Vita, 28 Noi 2020 | 3551 vizualizari

 

  Am vazute eu pe undeva snitele cu mustar. Pe altundeva ca se fragezeste carnea daca pui smantana. Am folosit aceste informatii si am obtinut snitele super-fragede .Ce-i drept si carnea este de prima calitate. Vacuta tanara si gustoasa.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vacuta
  • 3linguri mustar
  • 3 linguri smantana grasa
  • piper
  • sare
  • 2 oua
  • 100 gr linguri faina alba de grau
  • 100 ml lapte
  • 1/2 praf copt
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de vacuta cu smantana si mustar:

  1. Carnea de vacuta se feliaza in bucati subtiri care apoi se bat cu batatorul de snitele.
  2. Incercati sa bateti carnea cat de subtire posibil . Daca credeti ca puteti sa o rupeti atunci carnea poate fi pusa intre doua pungi .
  3. Feliile de carne se sareaza si se pipareaza . Apoi se ung pe ambele parti cu smantana si mustar.
  4. Intr-un bol se bat ouale si se amesteca cu faina, lapte, sare si praful de copt.Obtineti un aluat subtire asemanator cu cel de clatite .
  5. Puneti la infierbantat uleiul .
  6. Bucatile de carne pregatite anterior se trec prin faina alba si apoi prin aluatul subtire apoi se pun la prajit in uleiul incins .
  7. Snitelele se prajesc pe ambele parti si se scot pe un platou pregatit cu servet de hartie[ pentru a absorbi surplusul  de ulei ].
  8. Serviti snitelele calde sau reci alturi de salata sau garnitura preferata .

TIPS-URI

1

Snitelele sunt gustoase atat calde cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vacuta cu smantana si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

RuxyRux 1

30.11.2020, 20:53

Perfecte...sa stii ca si eu pun mustar!

dantes 1

03.12.2020, 11:28

Gustoase!

Panacris 1

04.12.2020, 20:21

Cu muștar fac și eu, cu smântână încă n-am încercat! Dar e bine de știut! Mulțumim!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui cu leurda