snitele din muschi de porc

de Teo in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2010 | 10062 vizualizari

 

foarte bune pentru pachetelul de zi cu zi la serviciu/scoala....

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • 2-3 lingurite mustar
  • 3 oua
  • 2-3 lingurite faina
  • sare, piper
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA snitele din muschi de porc:

Se portioneaza muschiul pe grosime, se bate fiecare bucata, se unge cu putin mustar si pe o parte si pe alta. Intre timp se bat ouale si se amesteca cu faina, se adauga sarea, piperul. Se dau bucatile prin acest amestec si apoi se dau prin pesmet pe o parte si pe alta si se pun in tigaia incinsa.

TIPS-URI

1

Mustarul infragezeste carnea si ii da un gust mai bun.

2

In amestecul de ou cu faina se poate adauga un jet scurt de apa minerala pentru a fi mai pufoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "snitele din muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

liana_geicu 1

24.01.2010, 17:23

Par a fi pufoase si cred ca sunt foarte bune!

mihaelar63 1

24.01.2010, 19:51

ce gust bun are muschiuletul si cu mustar.... nu refuz niciodata asa ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Orez sote cu legume în stil chinezesc (de post)