Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor

de Aletta in Pui, 16 Noi 2015 | 10109 vizualizari

 

Am mancat la un restaurant aceste snitele de Sf.Mihail & Gavril, si a 2 a zi, le-am facut si eu.
O minunatie!!

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 100 g faina
  • ulei ptr prajit
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 mozzarella
  • 100 g cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor:

Pieptul de pui se feliaza si se bat pentru snitele.

Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa cateva minute ca sa patrunda condimentele in carne.

Se bat cele 3 oua impreuna cu sare si piper.

Snitelele se trec prin faina si prin ou batut si se prajesc pe o parte si pe cealalta in uleiul bine incins.

Se feliaza mozzarella si cascavalul se da pe razatoare.

O tava de copt se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza snitele de piept de pui,se presara cascaval ras si mozzarella

Se introduce in cuptorul preincalzit,la 180 de grade cca 15 minute pana se topesc branzeturile.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Tocatorul se inveleste in folie alimentara pentru a evita spargerea pieptului de pui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui cu mozzarela si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (15)

Aletta 1

17.11.2015, 20:11

Motan

-Licurici- 1

18.11.2015, 10:47

Ce-mi place! o sa incerc si eu!

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

pe 17.12 la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

pe 17.12 la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]