Mai sanatoase si gustoase. Sursa de inspiratie a fost bucataras.ro, am vazut reteta (era cu pulpe) demult, inainte sa ma loghez, nu mai stiu cui ii apartine, dar oricum ii multumesc.
Pieptul de pui se feliaza pt. snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust.
Ouale se bat bine, se adauga laptele si faina si se amesteca pana iese un aluat mai gros ca cel pt. clatite. Se rade cascavalul pe razatoarea mare, se pune sare si piper dupa gust si patrunjelul tocat marunt.
Snitelele se dau prin acest aluat, apoi prin pesmet si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Untul se taie fasiute si se pune printre snitele. Se da la cuptor la foc potrivit pana se rumenesc in partea de jos, dupa care se intorc pe partea cealalta, se mai pune unt daca e nevoie si se mai lasa cateva minute, avand grija sa nu se arda.
Se serveste cu garnitura de orice fel sau ca atare. Pofta buna!