Socata reteta bunicii

de laura_n in Bauturi, 2 Iun 2014 | 6525 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
O ador! O ador! O ador! Proaspata, naturala, gustoasa! Tonic pt organism, plina de beneficii!

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 5 l apa minerala plata
  • 4 lamai parfumate
  • 5- flori de soc ( sa fie proaspete)
  • 4-5 linguri miere naturala
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii:

Socata reteta bunicii

Folosim un borcan de sticla (ideal) sau un bidon de plastic. 

Turnam 3 l apa si punem 4-5 linguri miere. Amestecam bine, bine, ca sa se topeasca mierea.

Spalam foarte bine lamaile, le stoarcem. Sucul obtinut il turnam peste apa din bidon. Amestecam iar. Cojile de lamaie le punem in bidon.

Spalam florile de soc usor ca sa nu se scuture si le punem in bidon. Amestecam iar si punem bidonul in balcon. Atentie sa nu infiletati dopul, il puneti doar sa tina acoperita gura bidonului.

Dupa 1 zi -2, scoatem si strecuram socata in sticle (de sticla am avut eu) si le punem la frigider! 

 

TIPS-URI

1

se pot adauga stafide sau capsuni cat timp sta la macerat!

2

data viitoare adaug si cateva frunze proaspete de menta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (33)

anca_rm 1

04.06.2014, 08:50

socata , mai ai ? foarte buna si interesanta reteta

Rocsi 1

04.06.2014, 18:38

Imi place mult si mie socata dar anul asta nu am facut

Bya Ralu 1

26.03.2015, 05:43

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]