Sofficini

de lilik in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2010 | 7227 vizualizari

 

fetitei mele ii plac f mult si se gasesc doar congelati asa k am kutat reteta sa ii fac in casa si am gasit-o pe"misya.info"...sper s va plak si voua..

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de lapte
  • 1 cana de faina
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingurita de sare
  • pt umplutura:
  • 200 gr sunca
  • 100 ml sos bechamel
  • 200 gr branza(eu am pus felii tip hochland)
  • 2 oua,
  • pesmet
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sofficini:

punem laptele cu untul si sarea intr-o craticioara pe foc,iar cand incepe sa fiarba dam deoparte si adaugam faina cernuta. Amestecam bine, iar cand s-a racorit il framantam putin sa obtinem un aluat moale. Il infasuram in folie si dam la frigider pana se raceste.

Intre timp taiem cubulete sunca si branza si pregatim sosul (sau il cumparam). Cand s-a racit intindem pe masa infainata o foaie de cca 3 mm. Cu o cana mare sau cu ceva rotund taiem forme pe care punem sunca ,branza si 1 lingura de sos. Ii inchidem dandu-le forma de semi-luna(apasam pe margini cu degetele sa nu se desfaca). Ii dam prin ou ,apoi prin pesmet si ii prajim sau ii dam la cuptor la 180° timp de 20 de min (inainte de a-i baga in cuptor punem deasupra putin ulei).

Daca ti-a placut reteta noastra "Sofficini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muffins sarate "LEFTOVERS"