Soia cu sos de usturoi si patrunjel

de alina8 in Mancaruri de post, 31 Mar 2014 | 5360 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100gr soia cubulețe
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 căpățână de usturoi
  • 150 ml de lapte de soia
  • 4 linguri de făină
  • 1 ceapă
  • condimente
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soia cu sos de usturoi si patrunjel:

Se fierb cubuletele de soia aproximativ 15 min ( sau cat timp este recomandat pe ambalaj), dupa care se scurge apa si se aseaza pe un servetel absorbant.

Intre timp, se prepara un sos dintr-o capatana de usturoi taiat bucatele sau ras, 1 legatura de patrunjel tocat, 150 ml de lapte de soia si 4 linguri de faina. Trebuie sa se obtinem un sos lichid in care se adauga condimente dupa gust. 

Se caleste foarte putin ceapa intr-o tigaie, apoi se adauga soia. Se lasa sa se rumeneasca pana devine maronie iar apoi se opreste focul si se adauga sosul. Acesta nu va ramane lichid, ci va lega compozitia. 

Noi am servit preparatul cu legume inabusite si a fost foarte bun !

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Soia cu sos de usturoi si patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]