Somn in crusta de mustar Dijon

de Bucataras Medi in Peste, 30 Ian 2012 | 5667 vizualizari

COMENTARII (54)

Angelina_Elena 1

30.01.2012, 18:58

o bunatate

Miha 1

30.01.2012, 19:08

Ai facut si prajitura cand a fost Gabi la tine?

Ina 1

30.01.2012, 19:15

)) daca ai amintit de Gaby, nu trebuia sa mai zici sa nu cerem ))))

Ina 1

30.01.2012, 19:16

Tare bine arata, Medi'

RuxyRux 1

30.01.2012, 19:16

Arata fantastic Medi si pariez pe gustul deosebit la cat de priceputa te stiu in prepararea pestelui...bravo

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:19

ElenaDaria...........multumesc!

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:20

Da,Miha am facut ciocolata cu menta

Ina 1

30.01.2012, 19:28

after eight, nu?

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:33

daaaaaaaaaaaa,Inuco........after-ul alade tu nu ai mai apucat decat ambalajul

Lau 1

30.01.2012, 19:33

arata tare bine

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:34

Ruxy,pozelele nu sunt de cea mai buna calitate iar de gust sa-ti spuna Gaby daca a fost bun sa u nu.ce pot spune este ca Cezarului ia placut.

Ina 1

30.01.2012, 19:34

Parca mi-a gasit si mie una, ma', printre ambalaje

Ina 1

30.01.2012, 19:35

tot Gaby, ca eu nu gaseam decat hartii goale )))))

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:37

daaaaaaaaaaaaaaaa,asa este,,,,,,,,,ce frumoasa a fost intalnirea aia.cand mai vii in bucuresti Inuco?

mirela0911 1

30.01.2012, 19:43

Foarte bine arata!

Bucataras Medi 1

30.01.2012, 19:52

multumesc,Mirela!

Rocsi 1

30.01.2012, 20:11

mamaieelena 1

30.01.2012, 20:19

oo ce apetisant..

gaby_duceag 1

30.01.2012, 20:57

peste
friptura
peste
friptura
o briosa
peste
friptura
budinca
friptura, friptura
peste
o alta briosa


cam asa, nu?)))))))))))

gaby_duceag 1

30.01.2012, 20:57

aaa, si chec, iarta-ma!! ))))

diaconta 1

30.01.2012, 20:58

da Gaby,ca asa se face tortul,in straturi

diaconta 1

30.01.2012, 20:58

Medi,pot sa dau like? ori te superi?

diaconta 1

30.01.2012, 21:00

la chec n-are reteta ca l-a luat de la magazinul de pantofi,in loc de sanuri

gaby_duceag 1

30.01.2012, 21:00

are postat acu' 4 ani )))))))))

diaconta 1

30.01.2012, 21:01

la ce expiraturi are,nici ala n-ar fi prea vechi
Gaby,ce crezi,ne mai lasa mult pe site??? io cre'ca nu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biban de mare in crusta de sare si ierburi aromatice