Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2012 | 5411 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru sosul de smantana
  • 200 ml smantana
  • un varf de cutit de zahar
  • sucul si coaja de la 1 lamaie
  •  2 linguri marar tocat
  • 1 lingura mustar cu boabe intregi
  • Pentru peste
  • 300 g somon afumat
  •  lamai taiate  pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar:

Intr-un bol mic, amesteca smantana cu restul ingredientelor. Asezoneazam cu sare si piper negru proaspat macinat. Amestecam  foarte bine, apoi acopera vasul  si da la rece.

Cu putin timp inainte de servire, aranjeazam feliile de peste pe felii de paine prajita si deasupra asezam feliute de lamiae,sau felii subtiri de castravete proaspat.Se serveste cu sosul de smantana .

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

gaby_gabytza 1

05.02.2012, 07:40

Place

silvi0ara 1

06.02.2012, 10:39

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:07

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasta de peste