Sorbet de capsune

de farfuriavesela in Dulciuri, 8 Iun 2014 | 6163 vizualizari

 

Un desert racoritor, plin de prospetimea si dulceata fructelor de sezon, potrivit serilor calduroase de vara

 

INGREDIENTE

  • 750 gr capsune, spalate si curatate de codite
  • 150 gr zahar
  • 75 ml apa
  • praf de sare
  • zeama de la o lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sorbet de capsune:

Amestecam apa, sarea si zaharul si lasam sa fiarba 5 min. Lasam sa se raceasca.

Fructele si zeama de lamaie le punem in blender, sau le pasam, apoi adaugam si siropul pregatit.

Trecem printr-o sita, astfel sorbet-ul va fi mai fin, si punem amestecul rezultat intr-un vas incapator la congelator. Amestecam din 30 in 30 min, pentru a preveni formarea cristalelor de gheata.

Se serveste dupa ce  a stat in congelator min 4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de capsune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]