Sos Bechamel

de mihaelaM in Sosuri, 12 Oct 2013 | 8665 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 5 linguri faina
  • 800 ml lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Bechamel:

Topim untul la foc micut,apoi adaugam faina putin cate putin si amestecam bine cu un tel.

Dupa ce am amestecat faina adaugam si lapte la fel ca si faina,putin cate putin mestecand continuu.

Dupa ce am adaugat si tot laptele mai lasam 1 minut la fiert insa mestecam continuu.

Dupa ce stigem focul adaugam sarea si piperul dupa gust dupa care putem sa-l folosim pt ce avem nevoie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Salsa Bechamel