Sos bechamel (saltsa aspri)

de Bucataras in Clasice, 18 Feb 2010 | 6088 vizualizari

Sos bechamel (saltsa aspri)

 

Excelent pentru preparare retetei de musaca

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de unt
  • 2 linguri rase de faina
  • 1/2 litru lapte
  • 2 oua
  • 200 gr brinza rasa (sau cascaval ras)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bechamel (saltsa aspri):

Se pune untul intr-o craticioara sa se topeasca. Se adauga faina amestecind repede cu o lingura de lemn ca sa nu se faca cocoloase. In continuare se adauga amestecind continuu laptele caldut, brinza rasa si sarea. Cind s-a ingrosat se ia craticioara de pe foc si se lasa deoparte 1-2 minute.

Ouale batute separat se adauga incet incet in sosul din cratita amestecind continuu.

Sosul e gata de de utilizare. Excelent pentru musaca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bechamel (saltsa aspri)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]