Sos bolognese

de Dana_Retetegg in Pt. paste, 8 Dec 2011 | 7221 vizualizari

 

Delicios!

 

INGREDIENTE

  • 600 gr carne tocata de porc,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 300 ml sos de rosii,
  • 1 pahar (150 ml) apa,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc,
  • patrunjel,
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos bolognese:

Am taiat fin ceapa si morcovul si le-am pus la calit in ulei de masline.

Am adaugat peste ele carnea tocata si 1 pahar cu apa. Am lasat sa fiarba la foc mic pana s-a evaporat apa.

Am adaugat apoi sosul de rosii, busuioc, sare si piper. Am lasat 20 de minute pe foc.

Cu 5 minute inainte de final am pus si patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos bolognese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Dana_Retetegg 1

09.12.2011, 22:20

multumesc

Bya Ralu 1

12.01.2012, 13:56

yamy yamy

Dana_Retetegg 1

12.01.2012, 16:03

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fusili cu sos de carne