Sos cu conopida si castraveti

de Lily_Musat in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2009 | 5663 vizualizari

 

Am adaugat si pipote si inimi de pui...la cerere.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg conopida
  • 5 castraveti murati in otet
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita de sare
  • 1 conserva de rosii
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1/2 legatura de marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu conopida si castraveti:

Spalam conopida si o desfacem in buchetele mici, punem 2 litri de apa la fiert pe aragaz si putina sare.
Cand a dat apa in fiert punem conopida. Intre timp punem intr-o tigaie putin ulei si calim rosiile, adaugan si usturoiul si lasam cratita astupata cu un capac sa se caleasca putin, dupa care adaugam apa in care a fiert conopida (nu toata, atat cat credem ca e nevoie).
Apoi adaugam si castravetii taiati in fasii subtiri, buchetelele de conopida deja putin fierte, si lasam sosul sa fiarba 10-15 minute.
Dupa ce am facut sosul...am adaugat si verdeata, mi sa sugerat sa pun si ceva carnita ...adica neaparat trebuia sa pun si am pus cateva pipote si inimi de pui,
pe care le-am fiert bine si le-am prajit putin. Rezultatul a fost foarte bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu conopida si castraveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]