Sos de cirese

de Bya Ralu in Sosuri, 27 Iun 2012 | 9111 vizualizari

 

este un sos care se foloseste pentru carne de porc,de vitel si chiar si peste

 

INGREDIENTE

  • 150 g cirese curatate de samburi
  • 1 lingura de unt
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri de faina
  • boia dulce,piper,vegeta
  • vin rosu
  • ardei picant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de cirese:

Se pune untul sa se topeasca,se adauga faina si se amesteca incontinuu, se stinge cu smantana si se adauga putin vin rosu. Se lasa putin la fiert, se adauga si ciresele, adaugam boia dulce, sare, vegeta si piper alb si cateva frunze de ardei picant. Se lasa la foc circa 10 minute, se pune si putin patrunjel uscat maruntit. Se muta intr-un castron si se baga blenderul ca sa se paseze bine toata compozitia si se serveste la orice fel de carne in afara de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de cirese