Sos de marar

de lia maria in Clasice, 2 Iun 2010 | 28095 vizualizari

COMENTARII (9)

Roxana 1

02.06.2010, 21:22

zici cas nebuna, dar mie mararul numi place in mancare, dar sosul de marar culmea imi place

Rocsi 1

02.06.2010, 21:23

e bun sosuletul asta

anomisana 1

02.06.2010, 22:42

bun sosuletul asta, il incerc maine cu cartofi noi

Bunica 1

02.06.2010, 22:56

Ce simplu si bun !

dicarmencitta1957 1

02.06.2010, 23:18

Ce pofta mi-ai facut draga Lia,o bunatate.Mai fac si eu cu marar,amidon alimentar si 2 sau 3 graunciori de usturoi,bagati la presa de usturoi cu lapte batut cremos(un pic mai gros,laptele batut),mananci cu friptura de ''''dai cu caciula dupa caini''''Felicitari pentru sos este tare bun.5 furculite si de la mine.

lia maria 1

03.06.2010, 09:09

asa e, fetelor, se face rapid si incercati sa vedeti cat este de bun

anomisana 1

03.06.2010, 20:08

Draga Lia, sosul acesta este o nebunie. La reteta ta, am adaugat vreo doua linguri de smantana. Am ma pregatit cartofi noi marunti, fierti si apoi prajiti, si niste pulpite de pui la punga. Acum parca suntem niste robotei de cat am mancat. Bine ca nu suntem la cura de slabire.

lia maria 1

04.06.2010, 18:39

ma bucur ca ti-a placut anomisana

anomisana 1

07.06.2010, 20:19

Este putin spus mi-a placut. A fost o nebunie, iar sotul meu a lins farfuria, desi de obicei nu face asta. Desi initial s-a strambat cand l-a vazut si a intrebat cum putem manca asa ceva, soacra mea a gustat si ea, apoi a mancat, iar a doua zi m-a sunat sa-mi ceara reteta, sa faca si ea. 5 furculite de la noi, ca data trecuta am uitat.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos bechamel