Sos de mustar

de Bya Ralu in Pt. carne, 23 Feb 2016 | 22877 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 2 -3 lingurite mustar frantuzesc
  • 50ml vin alb
  • 2 linguri smantana
  • ulei de masline
  • sare/piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de mustar:

Ceapa se da pe razatoarea mare si se pune cu ulei de masline la calit.

Se pune vinul alb si se lasa pana scade zeama.

Se adauga mustarul si smantana si condimentele dupa gust.

Se serveste cu carne de porc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]