Sos de patrunjel cu iaurt

de alilianaa in Pt. carne, 30 Apr 2014 | 15258 vizualizari

 

Este atat de racoros si de bun ca merge servit si pe o felie de paine....frumoasa descriere, nu? Initial am vrut numai sos de patrunjel, dar am vazut ca iese putin din ce am pus eu in vasul blender-ului. Mi-a venit ideea cu iaurtul si nu regret deloc pentru ca i-a dat o savoare buuuna, foooarte buuuna!:)

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi bune de patrunjel
  • cateva fire de marar ( optional)
  • 2 fire usturoi verde
  • 5 linguri apa
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper dupa gust
  • 350 g iaurt, 0,1% grasime
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de patrunjel cu iaurt:

Patrunjelul se  spala si se rupe frunza cu frunza si se pune in vasul blenderului vertical. Se spala si mararul si se adauga tot acolo. Se mai pune apa si uleiul, sare, piper si se mixeaza pana devine aproape o pasta.

Cand este gata se adauga peste iaurt si se omogenizeaza. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de patrunjel cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]