Sos de rosii coapte cu usturoi

de Oana in Sosuri, 28 Iun 2009 | 21529 vizualizari

 

Iata o alternativa la clasicul mujdei de usturoi. Este un sos potrivit pentru fripturi sau legume la grill sau pane.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii mari
  • o capatana mare de usturoi
  • sare
  • o cescuta cu apa rece
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii coapte cu usturoi:

Rosiile se spala, se sterg si se coc pe plita sau pe gratar. Se curata apoi de coaja si se paseaza cu furculita. Peste rosii se adauga usturoiul pisat, sare si apa si se omogenizeaza bine.

Astazi ne-am gratarit cu Bucatarasu' si am pregatit o masa pe cinste, de ne-am lins toti pe boticuri :)))

Sosul a fost perfect langa dovleceii pane, puiul pe jar, ardeii copti si cartofii noi in folie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii coapte cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Miha 1

28.06.2009, 23:51

Ador rosiile coapte! Sa va fie de bine masa!

Oana 1

28.06.2009, 23:58

Multumim!

Bucataras 1

29.06.2009, 23:13

si ioooooooooooo, iar alea din poza au fost delicioase. le-am mincat cu dovlecei pane

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de avocado