Sote de pipote de pasare

de ela in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2010 | 10816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg pipote,
  • 5-6cepe,
  • 2linguri faina,
  • 300gr bulion,
  • 100ml vin rosu,
  • 1morcov,
  • 1/2 ardei gras,
  • patrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de pipote de pasare:

Pipotele se spala,se taie marunt si se prajesc in ulei15min.Uleiul ramas de la prajirea pipotelor se pune intr-o tigaie in care se pune ceapa taiata marunt,morcovul si ardeiul tocat marunt,faina.Se stinge cu bulionul diluat cu apa si se lasa pe foc 10min.Compozitia se rastoarna peste pipote,se completeaza cu apa si se fierbe 40min,pana pipotele devin moi.Cand sosul a inceput sa scada,se pune vinul,se condimenteaza cu sare si piper dupa gust,se adauga patrunjel tocat.Se serveste cu mamaliga

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de pipote de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ela 1

21.01.2010, 20:52

ce treaba are MAMA SI COPILUL cu mancarea mea?

Teo 1

21.01.2010, 23:08

verificat si de mine ,Mihaela!

ela 1

22.01.2010, 09:45

deci Mihaela tu plangi mai tare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita din pipote si inimi, in sos de rosii - Reteta traditionala gustoasa