Sote meridional cu pulpa de curcan

de Bucataras Medi in Curcan, 17 Mai 2013 | 5564 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan dezosata
  • 2 cepe
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 1 cana supa de pasare
  • ulei
  • rosmarin uscat
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote meridional cu pulpa de curcan:

Taiem pulpa de curcan in cubulete mai mari.Intr-o cratita incingem ulei si inabusim bucatile de carne,tinand pe foc circa 10-12 min.Scoatem apoi carnea pe o farfurie si o acoperin astfel inact aceasta sa stea calda.
In uleiul in care am inabusit bucatile de carne adaugam ceapa taiata marunt si un strop de sare.Cand ceapa devine sticloasa adaugam usturoiul taiat rondele subtiri,vinul,supa de pasare si pasta de rosii.Lasam sa dea in cateva clocote dupa care adaugam bucatile de carne.Adaugam si rosmarinul si potrivim de sare si piper.
Lasam sa fiarba acoperit pana ce sosul scade iar carnea este bine facuta.
Servim fierbinte alaturi de mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote meridional cu pulpa de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de curcan cu tzatziki