Soufle de spanac

de susu in Aperitive / Garnituri, 22 Mai 2013 | 3947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr spanac prasopat
  • 1 lingura faina
  • 2 oua
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr smantana fermentata
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Soufle de spanac:

Galbenusurile se amesteca impreuna cu smantana si condimentele. Spanacul bine spalat se freaca cu sare dupa care se amesteca cu amestecul de galbenusuri si cascavalul ras mare. Adaugam faina si albusurile batute spuma. Turnam compozitia in forme unse si tapetate. Dam la cuptorul incalzit pentru aproximativ 20 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Soufle de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frittata cu ciuperci