Spaghete cu sos ragu

de Panacris in Spaghete, 7 Iul 2012 | 6270 vizualizari

 

O mancarica usoara de vara ce poate inlocui pranzul sau cina!:)

 

INGREDIENTE

  • spaghete Barilla nr.3 500 g.,
  • carne tocata de vita 500 g.,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • oregano,
  • foaie de dafin,
  • pasta de rosii 250 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos ragu:

Spaghetele se fierb in apa clocotita cu sare, cca. 10 minute. Se strecoara si se stropesc cu putin ulei de masline. Intre timp carnea tocata se prajeste usor in putin ulei de masline, se asezoneaza cu sare, piper, foaie de dafin si oregano. Pasta de rosii se dliueaza cu cca. 200 ml. apa si adauga la carne. Se lasa sa fiarba amestecul de carne si sos de rosii cca. 15 minute. Se amesteca spaghetele cu sosul de carne si se serveste fierbinte cu adaos de ketchup dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos ragu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]