Spaghetti al nero di sepia, reker si bacon

de nico15 in Spaghete, 10 Feb 2013 | 5142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g paste din gris de grau dur cu cerneala de sepia
  • 100 g de reker(creveti mici)
  • 100 g de bacon
  • Parmezan
  • Ulei de masline
  • 1 ardei iute rosu
  • Unt,
  • sare, piper
  • 25 ml vin alb
  • Fire de chilly
  • ½ de lingurita de paprika afumata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti al nero di sepia, reker si bacon:

Intr-o oala punem la fiert alb cu sare si adaugam si putin ulei sa nu se lipesca pastele. Cand apa fierbe se adauga pastele care se vor fierbe intre 8-11 minute, se vor scurge de apa si se vor adauga intr-un vas de jena, le condimentam si adaugam peste ele ulei de masline.

Intr-o tigaie punem bucatele de bacon taiat fasii cand acesta si-a lasat grasimea adaugam si un cub de unt si adaugam crevetii care vor trebui sotati in unt cateva minute, dupa care se scot si se pun pe servetete absorbante pentru a se indeparta surplusul de grasime.

Tocam ardeiul iutei si vom scurge excesul de ulei din tigaie lasand foarte putin. Luam pastele le adaugam, adaugam baconul si crevetii, punem ardeiul iute si paprika pentru cateva minute, adaugam vinul si lasam sa scada putin.

Dupa ce lichidul a scazut adaugam si parmezanul, cand s-a topit luam de pe foc si putem servii. Aranjam cu fire de chilly si va invite la masa. O reteta rapida si sanatoasa.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti al nero di sepia, reker si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]