Spaghetti cu pulpă de porc în sos

de Dya Daniela Andrei in Spaghete, 21 Oct 2015 | 3258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spaghetti
  • Un cub de unt
  • 1 kg pulpă de porc
  • 200 ml suc de roşii
  • O căpăţână de usturoi
  • O legătură de busuioc proaspăt
  • Sare după gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu pulpă de porc în sos:

Tăiem carnea în cuburi şi o rumenim la foc potrivit.

Adăugăm apoi usturoiul şi busuiocul tocate mărunt, le sotăm 5 minute aproximativ, potrivim de gust cu sare şi colorăm cu suc de roşii.

Continuăm fierberea la foc mic, atât cât sucul de roşii să scadă şi să formeze un sos dens. Între timp, fierbem pastele în apă cu sare. După fierbere le trecem printr-un jet de apă rece şi adăugăm un cub de unt.

Se servesc calde, alături de carnea în sos. Poftă bună!

TIPS-URI

1

In apa in care fierb pastele se pot adauga diverse condimente dupa gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu pulpă de porc în sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii si chiftelute